AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2017

Veikkausliigan kuukauden parhaat valittu

Veikkausliigan kuukauden parhaat valittu

HJK:n Morelos valittiin kuukauden pelaajaksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet HJK:n Morelosin Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi on valittu HJK-hyökkääjä Morelos. Morelos pelasi huhtikuussa viidessä ottelussa ja viimeisteli niissä neljä maalia.

Toukokuun alkaessa Morelos on neljällä maalillaan Veikkausliigan maalipörssin kärjessä yhdessä FC Interin Njazi Kuqin ja SJK:n Billy Ionsin kanssa. Kauden alla tehdyssä ennakkokyselyssä Veikkausliigan päävalmentajista seitsemän ja joukkueiden kapteeneista kuusi ennakoi juuri Morelosia kauden 2017 maalikuninkaaksi.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Myös Veikkausliigan huhtikuun valmentaja on valittu helsinkiläisjoukkueesta. Veikkausliiga 2017 on käynnistynyt varsin tasaisesti, mutta HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo joukkoineen poimi viidestä pelaamastaan ottelusta kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Näillä tuloksilla HJK lähtee toukokuuhun sarjataulukon kärkipaikalta.

Kuukauden pelaajan ja valmentajan tittelin lisäksi HJK sai vielä kolme muuta pelaajaa kuukauden joukkueeseen. FC Inter sai joukkueeseen kaksi pelaajaa. Yksi pelaaja joukkueessa on FC Lahdesta, IFK Mariehamnista, Ilveksestä, PS Kemistä ja SJK:sta.

Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan virallisen Suomi 100 -korusarjan tuottein. Morelos ja Lehkosuo palkitaan torstaina 11. toukokuuta Telia 5G Areenalla pelattavassa Veikkausliigaottelussa HJK – Ilves.


Veikkausliigan huhtikuun joukkue (4-3-3):

Oskari Forsman (PS Kemi)

Niko Markkula (FC Inter) – Faith Friday Obilor (HJK) – Tatu Miettunen (Ilves) – Juha Pirinen (HJK)

Brian Span (IFK Mariehamn) – Mosa (HJK) – Santeri Hostikka (FC Lahti)

Njazi Kuqi (FC Inter) – Morelos (HJK) – Billy Ions (SJK)


Kuukauden pelaaja: Morelos (HJK)
Kuukauden valmentaja: Mika Lehkosuo (HJK)


Kaikki kauden 2017 Veikkausliigaottelut esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa..

Lisää uutisia