AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.16 // 18.4.2017

KuPS:n Salami sai pään auki: "Uskon että teen paljon maaleja"

KuPS:n Salami sai pään auki: "Uskon että teen paljon maaleja"

Gbolahan Salami avasi KuPS:n maalitilin Veikkausliigakaudella 2017. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran tähtihyökkääjä Gbolahan Salami viimeisteli pääsiäismaanantaisessa kotiottelussa keltaisten tämän kauden ensimmäisen Veikkausliigamaalin.

Hieno onnistuminen tapahtui puolen tunnin kohdalla Urho Nissilän keskittämästä vapaapotkusta ja maalintekijä juhli onnistumistaan riemukkain ottein.

- Vapaapotku tuli kentän laidalta. Nikko Boxall jatkoi pallon ja puskin sen päällä sisään. Inter-ottelu oli kova peli, eikä ollut helppoa tehdä maalia. Me olimme joukkueena yhtenäisiä ja puolustettiin yhtenäisesti ja pelattiin yhtenäisesti. Me näytettiin luonnetta nousemalla voittoon toisella jaksolla, maalintekijä iloitsee.

Maalitykki viimeisteli viime kaudella 14 liigamaalia ja teki maanantaina 15:nnen liigamaalinsa Suomen pelikentillä. Hyökkääjällä oli yksi erinomainen tekopaikka myös Helsingissä pelatussa HJK-pelissä, viimeistely ei silloin kuitenkaan onnistunut. Salami uskoo onnistuvansa maalinteossa myös jatkossa.

- Uskon että teen paljon maaleja tälläkin kaudella, hyökkääjä sanoo.


VPS - KuPS lauantaina 22.4. kello 16 Elisa Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia