AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 31.3.2017

Pirinen tavoittelee HJK:ssa ensimmäistä cup-mestaruuttaan

Pirinen tavoittelee HJK:ssa ensimmäistä cup-mestaruuttaan

Juha Pirisen meriittilistalta puuttuu cupin mestaruus. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK matkustaa lauantaina Respect Suomen Cupin välierään Ilveksen vieraaksi Pirkkahalliin.

HJK:n maajoukkuelaituri Juha Pirinen olisi mieluummin pelannut ottelun ulkokentällä, mutta ei aio antaa olosuhteiden vaikuttaa asiaan.

- Tosi hyvillä fiiliksillä. Peli finaalista ja se on yksi meidän tavoitteista voittaa cup. On ikävää, että joudumme pelaamaan sisällä, mutta se täytyy ammattimaisesti hoitaa niin kuin hoidimme hallissa pelatun IFK Mariehamn -ottelunkin. Ei auta muu kuin mennä pelaamaan ja voittaa ottelu, Pirinen toteaa.

HJK ja Ilves ovat pelanneet väkevän talven ja Pirinen tietää tulevan haasteen suuruuden.

- Taisteleva ja yhtenäinen joukkue tulee vastaan. Ei varmasti puutu taistelua ja jokainen tulee sata lasissa. Tiukka vääntöhän siitä varmasti tulee. He eivät anna mitään ilmaiseksi.

Pirisellä cupin voitto siintää silmissä.

- Kertaakaan en ole sitä voittanut ja kerran olen ollut finaalissa. Nyt täytyisi tehdä siihen pikku muutos. Haluan ottaa sen voiton.

HJK:n vahvat esitykset ovat antaneet joukkueelle luottamusta ja Pirisen mukaan joukkueen peli on ottanut harppauksia eteenpäin.

- Olemme pelanneet tosi hyvin joukkueena ja meillä on loistavia pelaajia. Kun saamme koko ajan kehitettyä pelaamistamme, niin tulee varmasti loistava kausi.

Cupinn välierä Ilves-HJK Pirkkahallissa lauantaina kello 14.30. Ottelua voi seurata myös suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia