AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 31.3.2017

​Ilveksen Juuti odottaa cupin välierää vesi kielellä

​Ilveksen Juuti odottaa cupin välierää vesi kielellä

Jaakko Juuti katsoo luottavaisena lauantaihin. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK vierailee lauantaina Suomen Cupin välierässä Ilvestä vastaan Tampereella vain viisi päivää ennen omaa Veikkausliigakauden avaustaan.

Jokaisessa suomalaisessa jalkapallomediassa HJK:a on kaavailtu ylivoimaiseksi mestarisuosikiksi. Monella mittarilla HJK onkin Suomen johtavia seuroja ja siniraitapaitojen päälle on paineet kasattu ansaitusti. Ilveksellä on kuitenkin kotikenttäetu Tampereella ja vahva talvikausi takanaan, joten mikään läpihuutojuttu tämä ottelu ei ole. Ilves haluaa varmasti näyttää osaamistaan ja voitontahto on korkealla.

Ilveksen keskikentän työmyyrä Jaakko Juuti kertoo, että Ilveksen tavoitteena on finaalipaikka.

- Nyt olemme Suomen Cupissa päässeet hienosti välieriin. Finaalipaikka ja sitä kautta mitali on selkeä tavoite. HJK-peli on iso koitos ja odotan sitä vesi kielellä.

Jo kuudetta kautta Ilvestä edustava Juuti täyttää kesällä 30 vuotta. Kokemuksen lisäksi miehellä riittää edelleen nuoruuden nälkää.

- Jouduin hiljattain kuukaudeksi sivuun takareiden revähdyksen takia. Se katkaisi ikävästi harjoituskauden, mutta nyt alan olla jälleen 100% kunnossa. Olen erittäin hyvällä fiiliksellä. Olemme päässeet hallista ulkokentille harjoittelemaan, ja liigakausi on jo ovella.

- Viime kausi sujui koko joukkueelta upeasti, mutta lähdemme edelleen parantamaan niin pelillisesti kuin tuloksellisesti.

Ilves lähtee otteluun ilman loukkaantuneita Tariq Kazia, Antti Koskista ja Teemu Penninkangasta.

Lisää uutisia