AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 29.3.2017

Ilveksen Juuti: "HJK-peli on iso koitos"

Ilveksen Juuti: "HJK-peli on iso koitos"

Jaakko Juuti on Ilveksen kokenutta kaartia. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves kohtaa lauantaina kotiyleisönsä edessä HJK:n Suomen Cupin välierässä.

Jo kuudetta kautta Ilvestä edustava Jaakko Juuti täyttää kesällä 30 vuotta. Kokemuksen lisäksi miehellä riittää edelleen nuoruuden nälkää. Juuti odottaa Klubi-peliä innolla.

- Jouduin hiljattain kuukaudeksi sivuun takareiden revähdyksen takia. Se katkaisi ikävästi harjoituskauden, mutta nyt alan olla jälleen sataprosenttisessa kunnossa. Olen erittäin hyvällä fiiliksellä. Olemme päässeet hallista ulkokentille harjoittelemaan, ja liigakausi on jo ovella, Juuti toteaa Ilveksen sivuilla.

- Viime kausi sujui koko joukkueelta upeasti, mutta lähdemme edelleen parantamaan niin pelillisesti kuin tuloksellisesti. Nyt olemme lisäksi Suomen Cupissa päässeet hienosti välieriin. Finaalipaikka ja sitä kautta mitali on selkeä tavoite. HJK-peli on iso koitos ja odotan sitä vesi kielellä, Juuti painottaa.

Suomen Cupin välierä Ilves-HJK lauantaina 1.4. kello 14.30 Pirkkahallissa.

Lisää uutisia