AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2017

FC Lahden Korkeakunnas innoissaan uusista sopimuksista

FC Lahden Korkeakunnas innoissaan uusista sopimuksista

Toni Korkeakunnas on tyytyväinen uusiin sopimuksiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti kertoi perjantaina verkkosivuillaan Stênio Garcia Dutran ja Miikka Mujusen sopimuksista.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas on innoissaan uusista sopimuksista. Korkeakunnas uskoo Stênion sopeutuvan hyvin joukkueeseen ja tuovan Lahteen kaivattua viimeistelytaitoa.

- Stênio on hyvin liikkuva ja erittäin aktiivinen pelaaja. Hänellä on hyvä pelikäsitys ja hän suojaa palloa hyvin. Stênio on myös hyvä viimeistelemään, joten odotan häneltä paljon tehoja ja maaleja. FC Lahdella on joukkueessa paljon nopeutta ja Stênio sopii siihen hyvin. Hän näytti heti ensimmäisissä harjoituksissa ja ottelussa Falkenbergsiä vastaan sopeutuvansa nopeasti Lahden peliin, Korkekunnas kertoo uudesta hankinnasta FC Lahden sivuilla.

Korkeakunnaksen mukaan Mujunen puolestaan osoitti viime kaudella olevansa liigatason maalivahti ja tulevalla kaudella hän näkee Mujusen Aleksandr Vasjutinin vahvimpana haastajana.

- Tärkeintä on saada Mujunen ensin pelikuntoon. Hän osoitti jo viime kaudella olevansa liigatasoa. Nyt meillä on vahva maalivahtinelikko, jossa Vasjutin on selkeä ykkönen. Mujunen on kunnossa ollessaan varmasti Vasjutinin kovin haastaja, Korkeakunnas toteaa.

Lisää uutisia