AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2016

​IFK Mariehamn jatkosopimukseen maalivahtien kanssa

​IFK Mariehamn jatkosopimukseen maalivahtien kanssa

Marc Nordqvist jatkaa Grönvittissä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on varmistanut maalivahtiosastoaan tulevalle kaudelle solmimalla jatkosopimukset sekä Marc Nordqvistin että Johan Sundmanin kanssa.

Päättyneen kauden kakkosmaalivahti Norqvistin uusi sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta. Reservimaalivahtina ja maalivahtivalmentajana toimivan Sundmanin sopimus puolestaan kattaa kauden 2017.

- On tärkeää ja hyvä asia, että saamme pidettyä Johanin maalivahtivalmentajana. Hän voi tarvittaessa toimia myös kolmosmaalivahtina. Hän on monen vuoden ajan tehnyt hyvää työtä maalivahtiemme kanssa ja näin on ollut myös tänä vuonna. Tulokset ovat olleet hyviä ennen kaikkea Walter Viitalan osalta, mutta myös muiden maalivahtien Marc Nordqvistin ja Craig Wightin, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Johan tekee töitä maalivahtien kanssa keskittyneesti ja määrätietoisesti ja olemme iloisia siitä, että hän jatkaa samalla linjalla.

Marc Nordqvisin jatkosopimusta Mattsson pitää niin ikään tärkeänä.

- Marchan on nuori ja lupaava maalivahti. Hän on saanut rajatusti peliaikaa liigaotteluissa Walter Viitalan erinomaisten otteiden ja terveenä pysymisen myötä, mutta tämän vuoden aikana Marc on päässyt pelaamaan ja kehittymään Kakkosessa FC Ålandissa, Mattsson muistuttaa.

- Marcilla on vahvaa potentiaalia nousta jonain päivänä liigamaalivahdiksi ja olemme tyytyväisiä siihen, että Marc panostaa määrätietoisesti jatkoon ja haluaa olla osa IFK Mariehamnin tulevaa panostusta.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia