AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.42 // 19.10.2016

Orgillille haetaan korvaajaa IFK Mariehamniin

Orgillille haetaan korvaajaa IFK Mariehamniin

Dever Orgillilla on vielä yksi ottelu Grönvittissä jäljellä. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin maalitykki Dever Orgill esiintyy Grönvittin paidassa viimeistä kertaa sunnuntain ratkaisukierroksella Ilvestä vastaan.

Orgillin siirtyminen toisaalle varmistui jo hyvissä ajoin ennen kauden loppua, vaikka uusi osoite onkin vielä avoinna. IFK Mariehamnin toimistolla on kuitenkin ryhdytty toimeen heti Orgillin ilmoituksen jälkeen.

- Työ Dever Orgillin korvaamiseksi alkoi jo useampi viikko sitten. Sen myötä että olemme jo pidempään tienneet Deverin aikeista siirtyä eteenpäin, olen aktivoinut omat kontaktini ja keskustellut myös useamman agentin kanssa, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo.

- Dever on meille tärkeä pelaajaa ja ilman muuta vaikeasti korvattavissa. Kuka tahansa hänen tilalleen tuleekin, iso rooli on täytettävänä.

IFK on jo paikkansa Euroopan kentille ensi kaudelle varmistanut, mutta mitään suurpanostusta Maarianhaminassa ei suunnitella.

- Emme panosta erityisesti Eurooppaan. Sen sijaan rakennamme samalle pohjalle, jolla olemme saaneet menestystä tänä vuonna: jatkuvuudelle.

Ringissä on nyt 20 pelaajaa, eikä tähän suuria muutoksia ole tiedossa.

- Ajatus on pitää pelaajamäärä samana. Yksi toive on ollut ryhmän leventäminen mahdollisesti yhdellä nimellä, mutta se jää nähtäväksi. Paljon riippuu siitä voitammeko Veikkausliigan vai emme, Mattsson naulaa.


IFK Mariehamn-Ilves sunnuntaina 23.10. kello 15 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia