AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2016

PK-35 Vantaan Pitkänen toiveikkaana Seinäjoelle

PK-35 Vantaan Pitkänen toiveikkaana Seinäjoelle

Veikkausliigasta tämän kauden jälkeen tippuva PK-35 Vantaa pelaa maanantaina SJK:ta vastaan Seinäjoella. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa pelaa maanantaina viimeisen kerran vieraissa tämän kauden Veikkausliigassa, kun se matkustaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi.

PK-35 Vantaan puolustaja Otto Pitkänen korostaa, että hyvällä pelisuorituksella Punamustilla on mahdollisuus sarjapisteisiin, vaikka SJK on hänen mielestään kova haaste kotikentällään.

– Huomenna on iso haaste edessä, sillä SJK on yksi sarjan parhaista ja organisoiduimmista joukkueista. Pystyimme kuitenkin perjantain VPS-pelissä puolustamaan tiiviisti suuren osan ottelusta, joten otamme siitä positiiviset asiat mukaan ja toivomme, että pallot kimpoilevat tällä kertaa suotuisasti meille.

– Uskon, että pelaamalla hyvällä asenteella ja tekemällä töitä yhdessä pystymme saamaan ottelusta hyvän tuloksen, Pitkänen sanoi.


SJK - PK-35 Vantaa OmaSp Stadionilla maanantaina 17.10. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia