AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 16.10.2016

Matrone: "Hienot fiilikset lähteä HJK:ta vastaan"

Matrone: "Hienot fiilikset lähteä HJK:ta vastaan"

Marco Matrone odottaa jälleen hienoa ottelua. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves ja HIFK pelasivat perjantaina Tammelan iltavaloissa jännittävän ottelun joka päättyi tasapeliin 1-1. Maanantaina Tammelaan saapuu vieraaksi toinen helsinkiläisjoukkue HJK.

Ilves on tällä hetkellä peräti yhdeksän ottelun tappiottomassa putkessa. Sarjakierroksia on jäljellä enää kaksi ja Ilves on vahvasti mukana mitalitaistelussa. Heti maanantai-iltana Tammelan stadionille saapuu HJK – luvassa on valtavat panokset ja iso yleisöryntäys. Kannattaa hankkia lippu ennakkoon.

Ilveksen kokenut keskikenttäpelaaja Marco Matrone pelasi HIFK:iä vastaan täydet 90 minuuttia kapteeninnauha kädessään. Hän oli vaikuttunut Tammelan hienosta tunnelmasta ja odottaa jo vesi kielellä maanantain HJK-kamppailua.

- Aikamoinen peli oli! Tasaista taistelua. Saimme loppuun hyviä hässäköitä ja sen tasoitusmaalinkin. Halusimme todella voittaa, mutta HIFK puolusti erittäin hyvin ja tunnollisesti. Huomasi kyllä, että kentällä oli kaksi joukkuetta, jotka kamppailevat tärkeistä pisteistä.

- Keskikentällä oli kovaa painia ja molemminpuolin otettiin ja annettiin iskuja. Hieno syksyinen peli ja olihan se mahtavaa pelata, kun Tammela on lähes täynnä ja tunnelma loistava. Kaikki on vielä auki ja hienot fiilikset lähteä maanantain otteluun HJK:ta vastaan. Kaikki paineet ovat heidän suunnalla, kommentoi Matrone.


Ilves - HJK Tammelan stadionilla maanantaina 17.10. kello 18:30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia