AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.40 // 5.10.2016

Kanakoudis: "Täyttä sotaa loppuun asti"

Kanakoudis: "Täyttä sotaa loppuun asti"

Petros Kanakoudis odottaa kolmea "finaalia" loppukaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin puolustuslinja onnistui hyvin joukkueen 2-0 -vierasvoittoon päättyneessä KuPS-ottelussa.

Vasemman laitapuolustajan tontilla tyylikkäästi esiintynyt Petros Kanakoudis oli tyytyväinen joukkueen pelaamiseen ensimmäisellä jaksolla. Tuolloin peli sujui Interin suunnitelmien mukaan.

- Puhun nyt ensimmäisestä jaksosta. Pelasimme erittäin hyvin, juuri kuten valmentajat ohjeistivat meitä. KuPS joutuikin sitten pelaamaan paljon pitkää palloa. Me vastaavasti teimme kaksi hienoa maalia, minkä ansiosta olimme etulyöntiasemassa, sanoi Kanakoudis.

Jos Inter oli vahva ensimmäisellä jaksolla, niin toisella jaksolla vastaavasti KuPS tuli kovaa. Tämä ei tullut Kanakoudisille yllätyksenä. Samaan hengenvetoon kreikkalaispuolustaja muistutti, että myös Interillä oli omat tilanteensa KuPS:n hakiessa kavennusta.

- KuPS oli häviöllä ja haki tasoitusta. He nostivat prässiä ja saivat peliä hallintaan. Toisaalta huolellisemmalla pelaamisella olisimme voineet myös tehdä lisämaaleja toisella jaksolla. Meillä oli hyviä vastahyökkäyksiä, näki Kanakoudis.

Sunnuntainen KuPS-voitto piti Interin toiveet yllä suorasta säilymisestä Veikkausliigassa. Kanakoudis myöntää, että loppukauden otteluissa panokset ovat kovat. Samaa voi sanoa myös hänen suhtautumisesta jäljellä oleviin otteluihin.

- Joukkueemme on nyt parempi kuin aikaisemmin, mikä näkyy pelaamisessa. Meillä on hyvät lähtökohdat sen puolesta kauden viimeisiin peleihin, jotka ovat meille kuin finaaleja. Se tulee olemaan täyttä sotaa loppuun asti, lupaa Kanakoudis.


FC Inter-PS Kemi perjantaina 14.10. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia