AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 30.8.2016

Aleksi Ristola HIFK:n riveihin

Aleksi Ristola HIFK:n riveihin

Aleksi Ristola vaihtaa Vantaalta Helsinkiin. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on tehnyt loppukauden ja kauden 2017 kattavan pelaajasopimuksen hyökkääjänä ja laitapelaajana viihtyvän Aleksi Ristolan kanssa.

Ristola on pelannut tällä kaudella PK-35 Vantaan riveissä 22 liigaottelua, joissa hän on tehnyt kuusi maalia. Uransa aikana hän on tehnyt Veikkausliigassa yhteensä 29 maalia 130 ottelussa. PK-35 Vantaan lisäksi Ristola on edustanut niin Turun Palloseuraa, Myllykosken Palloa, FC Honkaa kuin FC Lahtea.

– Hienoa, että saimme vahvistettua joukkuetta vielä siirtoajan kynnyksellä. Ristola on meille tuttu pelaaja ja uskon, että mies sopeutuu nopeasti HIFK:hon. "Gepardi" tuo hyökkäykseen entisestään lisää nopeutta ja yllätyksellisyyttä. Lisäksi Aleksilla on ainutlaatuinen taito hakeutua maalintekopaikoille ja kuusi maalia tällä kaudella on erinomainen esimerkki siitä, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kehui.

– Hyvällä mielellä ja intoa täynnä palaan HIFK:hon. Loppukauden tavoite on säilyttää sarjapaikka ja minun ainoa tavoite on auttaa siinä joukkuetta parhaani mukaan. Joukkue on minulle tuttu niin pelaajien kuin taustojen osalta. Lisäksi minulla on vain hyviä muistoja edelliseltä visiitiltäni HIFK:ssa, Ristola kertoo.

26-vuotias Ristola on HIFK:lle tuttu mies, sillä hän edusti HIFK:ta Kakkosessa kaudella 2009. Nopea ja periksiantamaton Ristola pelasi heti itsensä HIFK:n kannattajien Stadin Kingien suosioon.

– Pääsin aikoinaan HIFK:ssa pelaamaan ensimmäiset miesten pelini ja sain erinomaiset opit tulevaa varten. Fanit ottivat minut heti omakseen ja tuki, jota saimme Stadin Kingeiltä jo tuolloin, oli ainutlaatuista. Hienoa päästä kokemaan Suomen parhaat kannattajat myös maan korkeimmalla sarjatasolla, sillä meno ja meininki on vain parantunut vuosien varrella, Ristola kehui.

Ristola liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen välittömästi.


HIFK-VPS perjantaina 9.9. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia