AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 18.8.2016

VPS-pelaajia lainalla lähialueen seuroissa

VPS-pelaajia lainalla lähialueen seuroissa

Kevin Peth siirtyy lainalle Kraftiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseuran edustusjoukkue haluaa taata peliaikaa ja -tuntumaa pelaajilleen. Näin ollen lisää lainasopimuksia on tehty, viimeisimpänä Kevin Pethin laina Kraftiin.

Arttu Nuutinen ja Jesper Engström ovat pelanneet pari ottelua Kakkosessa FC YPA:n paidassa. Nuutisen laina saattaa jatkua pidempään. Engströmin tilannetta tutkaillaan parhaillaan, palaako hän takaisin Vepsun vahvuuteen.

Viime viikolla ilmoitettiin, että Ykkösen FF Jaro lainaa Samu Alankoa. Lainasopimus on loppukauden mittainen.

– Hyvä, että Samu pääsi lainalle Ykkösen seuraan, joka on vielä suhteellisen lähellä, joten tarkkaileminen onnistuu helpommin. Toivottavasti Samu saa mahdollisimman paljon peliaikaa Jaron paidassa, koska se on tärkeä asia nuoren miehen kohdalla, VPS-luotsi Petri Vuorinen toteaa siirron tiimoilta.

Viimeisin uutinen on se, että laitapuolustajana ja keskikentän pohjapelaajana pelannut Kevin Peth pelaa kaksi ottelua Närpiön Kraftin Kakkosen joukkueen kanssa.

– Kevin on pelannut vähän vähemmän nyt loppukesästä, joten haluamme säilyttää hänen pelituntumansa loppusyksyä ajatellen. On sovittu, että hän käy pelaamassa pari peliä Kraftissa ja treenaa muutamat treenit heidän kanssaan. Hän jatkaa kuitenkin harjoitteluaan meidän mukana normaalisti. Sama käytäntö kuin Artun ja "Jepen" YPA-lainan kanssa, Vuorinen kertoo.


VPS-HJK sunnuntaina 21.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia