AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 10.8.2016

Rajamäki oli tyytyväinen voittoon

Rajamäki oli tyytyväinen voittoon

"Rapa" oli tulokseen tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura hankki hienon voiton keskiviikon sarjakierroksella. Kuopiolaiset pelasivat hyvää jalkapalloa yhden vaisumman ottelun jälkeen ja sarjakakkosena olevasta IFK Mariehamnista otettiin maukas 1-0-voitto oman kotiyleisön edessä.

KuPS-joukkue liikutteli palloa rauhallisesti ja tarkasti syötellen. Kuopiolaiset rakentelivat niin pitkiä hyökkäyksiä kuin nopeita teräviä iskujakin. Voittomaali tuli hyökkääjä Gbolahan Salamin laukomasta rangaistuspotkusta ja hyviä maalitilanteita oli muitakin.

- Hyvä ensimmäinen jakso pelattiin. IFK puolustaa fiksusti ja tosi hyvin kuudella pelaajalla alimmalla kolmanneksella. Meillä oli useita viittä vaille-paikkoja ja tulos olisi voinut olla enemmänkin kuin 1-0, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki huomautti.

- Toisella jaksolla oli meidän vuoro puolustaa. Kun ei saatu toista maalia, niin loppuun asti painettiin. Mielestäni 2-0 oli lähempänä kuin 1-1, valmentaja jatkoi.

Hyökkääjä Sasa Jovovic pelasi ensimmäisen ottelunsa kotiyleisön edessä. Jovovic esitti hyviä otteita ja toi kaivattua lisävoimaa joukkueen hyökkäyspelaamiseen.

- Sasa Jovovic pelasi tosi hyvin. Hän oli erittäin hyvin pelattavissa ja tuki Salamia. Kuten aiemmin on todettu, meidän pitää parantaa omaa peliä jotta ollaan kärkitaistelussa mukana. Pallonliikuttelu otti myös edistysaskeleita tänään, Rajamäki iloitsi.

- Kotona me pelataan hyvää futista. Positiivinen draivi pitää saada mukaan vieraspeleihin. Tämä on tasainen sarja, kuka vaan voi voittaa ketä vaan tässä sarjassa. Sarjaohjelma on tiukka, me koitetaan raapia pisteitä, valmentaja totesi.


HJK-KuPS maanantaina 15.8. kello 18.30 Sonera Stadiumilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia