AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2016

Pyry Soiri kuukauden pelaajaksi

Pyry Soiri kuukauden pelaajaksi

Pyry Soiri on heinäkuun kuukauden pelaaja. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet VPS:n Pyry Soirin Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen.

Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi on valittu VPS:n laituri Pyry Soiri. Vahvan pelaamisen lisäksi Soiri iski heinäkuussa VPS:lle kolme maalia.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Myös Veikkausliigan heinäkuun valmentaja on valittu vaasalaisjoukkueesta. VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen on saanut joukkueen kesällä vahvaan vireeseen.

Kuukauden pelaajan ja valmentajan tittelin ohella VPS miehitti vahvasti kuukauden joukkueen. Kuudesta ottelustaan viisi voittanut ja yhden tasan pelannut - ja vain yhden maalin näissä päästänyt - VPS sai kuukauden joukkueeseen kaikkiaan neljä pelaajaa.

Kaksi pelaajaa kuukauden joukkueeseen saivat niin ikään heinäkuun tappioitta selvittäneet RoPS ja IFK Mariehamn. Yksi pelaaja joukkueessa on mukana KuPS:sta, HJK:sta ja SJK:sta.

Soiri ja Vuorinen palkitaan keskiviikkona 10. elokuuta Vaasan uudella Elisa Stadionilla pelattavassa Pohjanmaan derbyssä VPS-SJK.

Veikkausliigan heinäkuun joukkue (4-5-1):

Evgeny Kobozev (VPS)
Albin Granlund (IFK M) - Timi Lahti (VPS) - Azubuike Egwuekwe (KuPS) - Veli Lampi (VPS)
Pyry Soiri (VPS) - Robert Taylor (RoPS) - Eetu Muinonen (RoPS) - Amos Ekhalie (IFK M) - Odu (HJK)
Roope Riski (SJK)

Kuukauden pelaaja: Pyry Soiri (VPS)

Kuukauden valmentaja: Petri Vuorinen (VPS)


VPS - SJK keskiviikkona 10.8. kello 18.30 Elisa Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia