AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.27 // 8.7.2016

​Tarmo Kink siirtyy SJK:sta Unkarin pääsarjaan

​Tarmo Kink siirtyy SJK:sta Unkarin pääsarjaan

Tarmo Kink siirtyy Unkariin. (Kuva: Juha Tamminen)

Tälle kaudelle SJK:n joukkueeseen liittynyt virolainen Tarmo Kink, siirtyy Unkarin pääsarjaan.

Kink on matkustanut Unkariin solmimaan pelaajasopimusta unkarilaisseuran kanssa. Sopimus julkistetaan myöhemmin viikonlopun aikana.

- Olen ollut tyytyväinen olooni Seinäjoella, seuralla on loistavat kannattajat ja SJK on erittäin ammattimainen seura, jopa Euroopan mittapuulla. Olen kuitenkin jo 30-vuotias ja kun minulle tuli mahdollisuus saada siellä iso rooli sekä pidempi sopimus, on minun ajateltava omaa ja perheeni tulevaisuutta, kommentoi Kink.

- Haluan kiittää tätä seuraa, sen kannattajia ja valmennusjohtoa kaikesta, sekä erityisesti sitä ymmärrystä mitä sain osakseni tässä siirtoasiassa. Toivon kaikkea hyvää SJK:lle ja uskon että SJK on huippuseura myös tulevaisuudessa, kiittelee Kink lopuksi.

Kinkin tämän kauden mittainen sopimus SJK:n kanssa purettiin yhteisellä päätöksellä unkarilaisten yhteydenoton jälkeen. Hän ei ole siten enää mukana, kun SJK kohtaa perjantaina OmaSp Stadionilla PK-35 Vantaan.

Kink pelasi SJK:ssa 12 Veikkausliigaottelua ja iski näissä kaksi maalia. SJK toivottaa miehelle onnea tuleviin haasteisiin.


SJK-PK-35 Vantaa perjantaina 8.7. kello 18.30 OmaSp Stadionilla. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia