AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2016

Raimi: ”Pesimme kasvojamme toisella puoliajalla”

Raimi: ”Pesimme kasvojamme toisella puoliajalla”

Kim Raimi manasi omiensa ensimmäisen 45-minuuttisen esitystä.

PK-35 Vantaa lähti tauolle 0-2-tappioasemassa FC Lahtea vastaan. Joukkue pääsi kaventamaan, muttei tasoittamaan hyvästä kiristä huolimatta.

Kim Raimi pelasi PK-35 Vantaan puolustuksessa loukkaantumisten vuoksi vasta toisen ottelunsa. Vieraat kavensivat pelin tilanteeksi 1-2 55. peliminuutilla, mutta tasoihin asti kiri ei riittänyt.

- Puhuimme paljon siitä, että tämä peli tulee ratkeamaan keskikentällä. Olimme kuitenkin aivan unessa ensimmäisen 45-minuuttisen. Lahti sai sen verran painetta, että johto oli ansaittu, Raimi kertasi.

- Pesimme kasvomme toisella puoliajalla, mutta ei vain pomppinut toista kertaa maaliin asti. Olihan Lahdellakin vastaiskun paikkoja kolmanteen maaliin. Tasoitus oli kyllä aika lähellä. Tällaista tämä futis välillä on.

Pallokerho pakotti lahtelaisten maalivahti Miikka Mujusen useisiin hyviin torjuntoihin lopussa, mutta jotain jäi Raimin mielestä puuttumaan.

- Saimme hyviä paikkoja 80. minuutille saakka, mutta sen jälkeen aloimme vähän sähläämään. Ratkaisut ylhäällä olivat puolivillaisia. Pieni huolellisuus lisää ja olisimme varmasti puristaneet sen yhden maalin, mutta ei, Raimi harmitteli.


HIFK-PK-35 Vantaa Sonera stadiumilla torstaina 9.6. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: IS TV
Lisää uutisia