AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 15.5.2016

Viitalan ja IFK Mariehamnin nollaputki venyy

Viitalan ja IFK Mariehamnin nollaputki venyy

Walter Viitala ei ole päästänyt maaliakaan toukokuun puolella. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin sunnuntainen 3-0-voitto FC Lahdesta jatkoi myös maarianhaminalaisten nollaputkea.

Nolla oli IFK:lle ja maalivahti Walter Viitalalle jo viides perättäinen ja kaikkiaan Viitala on pitänyt nollan nyt putkeen jo 485 minuutin ajan. Matkaa Veikkausliigaan ennätykseen toki vielä. Michael Tørnes piti HJK:n maalilla kaudella 2014 verkkonsa puhtaana yhdeksän täyttä ottelua ja kaikkiaan 961 minuuttia putkeen.

IFK on kauden yhdeksässä pelaamassaan ottelussa pitänyt oman maalinsa puhtaana kaikkiaan seitsemän kertaa ja päästänyt yhteensä vain kolme maalia. Tasaisella vauhdilla Veikkausliigan ennätys olisi myös uhattuna. FC Inter päästi kaudella 2008 vain 12 maalia – tosin 26 ottelussa. IFK päätyisi nykytahdilla vain 11 päästettyyn maaliin 33 ottelussa.


IFK Mariehamnin seuraava ottelu HIFK - IFK Mariehamn Sonera-stadionilla perjantaina kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia