AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 25.4.2016

Samu Volotinen: "Tämä on kokemusta"

Samu Volotinen: "Tämä on kokemusta"

Samu Volotinen joutui pettymään lopussa. (Kuva: Juha Tamminen)

PK-35 Vantaa taipui sunnuntaina Rovaniemellä, kun RoPS voitti viime hetken maalilla 1-0.

Punamustien nuori maalivahti Volotinen oli Rovaniemellä ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa Veikkausliigassa. Volotinen esitti ottelussa hyviä otteita ja piti vieraat tärkeillä torjunnoillaan mukana pelissä. Volotisen mukaa koko joukkueen puolustuspeli toimi Rovaniemellä hyvin.

– Pelasimme ja puolustimme pitkään tosi hyvin. Puolustuslinjassa jokainen jätkä pelasi hyvin ja voitimme pääpalloja, Volotinen arvioi PK-35 Vantaa verkkosivuilla.

Vieraiden nollapeli mureni vasta ottelun lisäajalla, kun RoPS iski voittomaalin epäsuorasta vapaapotkusta. Volotinen otti vastuun takaiskuosumasta.

– Sain pari hyvää koppia, mutta tein lopussa ratkaisevan virheen. Se syö miestä. Se oli kommunikaatiohäiriö, mutta ne ovat aina maalivahdin vastuulla. En syytä Rasimusta tilanteesta lainkaan.

– Tämä on kokemusta. Mikä ei tapa, se vahvistaa, Volotinen toteaa.

PK-35 Vantaan pelit Veikkausliigassa jatkuvat perjantaina 29.4. Silloin Punamustien vieraaksi Myyrmäkeen saapuu hallitseva Suomen mestari Seinäjoen Jalkapallokerho.

PK-35 Vantaa - SJK Myyrmäen stadionilla perjantaina 29.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksinä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia