AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2016

RoPSilla miettimistä maalivahtien kanssa

RoPSilla miettimistä maalivahtien kanssa

Ricardon pelikunto on kysymysmerkki. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntaina PK-35 Vantaata isännöivällä RoPSilla on melkoisesti miettimistä maalivahtitilanteen kanssa.

RoPS-maalivahdeista Ricardo loukkasi kylkensä keskiviikkoisessa Respect Suomen Cupin ottelussa Hakaa vastaanja hänet korvasi tolppien väliessä Juhani Kangas.

Ricardon tilanteesta tiedotetaan RoPSin verkkosivujen mukaan sikäli, kun tiedotettavaa ilmenee. Tyler Backin aiemmin keväällä operoitu sormi on kunnossa, mutta mies kärsii vielä lievästä nivusvammasta. Nivusvammoissa tarkkojen ennusteiden antaminen on kuitenkin hankalaa.

- Maalivahtitilanne askarruttaa. Meillä näyttää nyt olevan kaksi loukkaantunutta maalivahtia mukana. Tämä asia on nyt tutkittava tarkasti, päävalmentaja Juha Malinen harmitteli RoPSin verkkosivuilla.

Cupista tuli lähtö Hakan 4-1-voiton myötä. RoPS purki tappion joukkueen kesken välittömästi ottelun jälkeen, ja nyt katseet on käännetty kohti seuraavaa liigaottelua. Malisen mukaan on vain positiivista, että seuraava peli on jo neljän päivän sisään.

- Opiksi tämäkin on käännettävä. On todella hienoa, että me päästään heti sunnuntaina korjaamaan tilanne.


RoPS - PK-35 Vantaa Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 24.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.Lisää uutisia