AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2016

Ilves-kaksikko palaa tuttuun paikkaan Seinäjoelle

Ilves-kaksikko palaa tuttuun paikkaan Seinäjoelle

SJK isännöi sunnuntaina Ilvestä, jonka riveissä pelaa kaksi seinäjokelaisyleisölle viime kausilta tuttua pelaajaa.

Ilves on pelannut vasta yhden ottelun Veikkausliigaa ja tuossa kamppailussa kaatui KuPS vieraissa. Tamperelaiset lähtevätkin luottavaisena SJK:ta vastaan. Vastustaja on myös tuttu ainakin kahdelle pelaajalle.

- Seinäjoelle on tietysti mukava palata. Meillä oli hyvä kauden avaus Kuopiossa. Saatiin sieltä pisteiden lisäksi hyvä tasapainoinen esitys mukaan. Sen jälkeen meillä valitettavasti peruuntui pari peliä kenttäolosuhteiden johdosta. Olemme nyt treenanneet hyvin pari viikkoa ja ollaan valmiita sunnuntaina. Itse pelasin jo Kuopiossa loukkaantumisen jälkeen ensimmäisen kerran, mutta nyt teki hyvää että sain pari hyvää treeniviikkoa alle, kommentoi seinäjokelaisten verkkosivuilla vielä viime kaudella SJK:n kapteenistoon kuulunut Marco Matrone, joka pelaa nykyään Ilveksessä.

Ilveksen riveihin siirtyi myös SJK:n viime kauden kapteeni Pavle Milosavljevic, jolle vierailu Seinäjoelle vierasjoukkueen paidassa on erikoinen kokemus.

- Odotan sitä jännittyneenä ja siitä ei varmasti tule helppoa. Nyt minun pitäisi olla voittamassa SJK:ta ja se tuntuu aika oudolta minulle. On tietenkin mukava nähdä paljon tuttuja ja tulla takaisin paikkaan, jossa niin paljon kauniita asioita on tapahtunut itselleni.

- Siitä tulee tavallaan eräänlainen juhla itselleni. Mutta olen kuitenkin vierasjoukkueen paidassa ja kun ottelu alkaa, niin se on vain peli muiden joukossa, jossa haluan pelata hyvin ja voittaa. Joten toivotaan että parempi joukkue on selvillä 90 minuutin jälkeen. Kaikissa muissa otteluissa olenkin sitten aina SJK-fani, kommentoi keskuspuolustaja Milosavljevic, joka toimi kapteenina SJK:ssa, ja oli mukana voittamassa SJK:lle Suomen mestaruutta, hopeamitalia, Liigacupia ja nousua Ykkösestä Veikkausliigaan.


SJK-Ilves Jouppilanvuoren tekonurmella sunnuntaina 24.4. kello 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia