AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 11.4.2016

​Malinen: "Kolme pistettä tyydyttää"

​Malinen: "Kolme pistettä tyydyttää"

Juha Malinen jäi kaipaamaan pisteitä Maarianhaminasta. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kärsi viikonloppuna IFK Mariehamnin vieraana niukan tappion, mutta mihinkään paniikkiin Rovaniemellä ei ole aihetta.

RoPSin oma pelin rakentelu vaikutti lauantaina ajoittain hankalalta. Toisella puoliajalla maalin tappioasemassa päävalmentaja Juha Malisen oli kuitenkin haettava muutoksia.

- Tässä vaiheessa kautta meidän peli ei edes voi olla valmista. Varsinkin keskikenttäpeli etsii vielä kauan aikaa itseään, Malinen myöntää RoPSin verkkosivuilla.

- Mutta vaihtojen myötä aloimme satsaamaan vähän enemmän hyökkäykseen.

RoPSilla oli paikkansa etenkin lopussa, mutta IFK:n Dever Orgillin maali jäi ottelun ainoaksi.

- Maalikin tuli oikeastaan tilanteesta, jossa ei edes ollut paikkaa. Mutta hyvä suoritus Dever Orgillilta. Kunnia kuuluu hänelle, koska hän oli varmasti kentän vaarallisin hyökkääjä.

Napapiirillä ei kuitenkaan ole montaa päivää aikaa murehtia eilistä tulosta. Veikkausliigan kevät etenee nopealla rytmillä.

- Jatkoa ajatellen meidän täytyy jatkaa työntekoa ja monipuolistaa peliä, Malinen suunnitteli.

- Joukkueen ilme on kuitenkin erittäin hyvä. Kahdesta vieraspelistä kolme pistettä on myöskin hyvä saldo, mutta tämä tulos harmittaa. Täältä olisi pitänyt piste ainakin napata.


RoPSin seuraava ottelu RoPS-HJK Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 14.4. kello 18.30. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia