AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2016

​Rasimus paikalliskahinasta: "Meillä on pieni etu"

​Rasimus paikalliskahinasta: "Meillä on pieni etu"

Konsta Rasimus ja Jukka Halme kohtasivat jo lehdistötilaisuudessa. (Kuva: Pasi Heikkilä)

PK-35 Vantaan Konsta Rasimus lähtee luottavaisena lauantaiseen pääkaupunkiseudun paikalliskahinaan HIFK:ta vastaan.

PK-35 Vantaa on ollut niskan päällä harjoituskauden kohtaamisissa.

- Tähän asti HIFK on ollut varsin mukava vastustaja. Ollaan onnistuttu niiden vaarallisuus eliminoimaan melkein kokonaan ja itse ollaan aika hyvin pystytty hyödyntämään omia hyökkäyspelin erikoisosaamisalueita, Rasimus toteaa.

Vantaalla tiedetään melko hyvin HIFK:n vahvuudet.

- Heillä jengi on toki vähän muuttunut ja niillä voi olla pyrkimyksiä erilaisiin asioihin. Viime vuoden perusteella ja nyt harjoituskaudella, mitä näin, niin niiden nopea suunnanmuutospelaaminen oli yksi vahvuuksista. Se me ollaan pystytty estämään pieniä poikkeuksia lukuun ottamatta.

Pääkaupunkiseudun paikalliskahina pelataan Myyrmäessä, PK-35 Vantaan kotipesässä.

- Onhan meille etu, että päivittäin treenataan siellä ja tämä on vähän erilainen kuin Sonera - vaikka molemmilla onkin tekonurmet. Siitä tulee pieni etu ja luulen, että yleisönkin puolesta tulee meille enemmän hyötyä kuin että pelattaisiin Soneralla. Tänne tulee varmasti vähän enemmän meidän väkeä kuin HIFK:n. Sekin on pieni etu, Rasimus päättää.


PK-35 Vantaa – HIFK Myyrmäen stadionilla lauantaina 9.4. klo 16.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia