AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 1.4.2016

Tuore RoPS-kippari kauteen voitto mielessä

Tuore RoPS-kippari kauteen voitto mielessä

RoPS-kippari Jammeh. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS joutui kauden alla uuteen tilanteeseen, kun joukkueen kapteeni Antti Okkonen loukkasi nilkkansa Suomen Cupin ottelussa.

Rovaniemeläiset avaavat kautensa lauantaina Vantaalla ja RoPS:n kapteenina kauden alussa toimii normaalisti varakapteenina luutiva gambialaistoppari Abdou Jammeh. Miehen mukaan joukkue lähtee sarja-avaukseen voitto mielessä.

- Haluamme aloittaa kauden hyvin ja voittoa ottelusta haemme, se on tärkein asia ottelussa meille. Kapteenin tehtävät ovat minulle tuttuja Gambian maajoukkueen parista, joten tiedän että tehtäväni on joukkueelle tärkeä. Minun pitää saada joukkue taistelemaan ja hakemaan voittoa tosissaan, RoPS-kippari tuumaa seuransa verkkosivuilla.


PK-35 Vantaa - RoPS Myyrmäen Jalkapallostadionilla lauantaina 2.4. kello 17.

Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia