AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 7.2.2016

Åhman: "Tosi kypsä esitys meiltä"

Åhman: "Tosi kypsä esitys meiltä"

Jari Åhman iloitsi sunnuntain esityksestä. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi jatkoi Liigacupin otteluitaan voitokkaissa tunnelmissa Kuopiossa.

Kemiläisjoukkue kaatoi Kuopion Palloseuran 0-2 saavuttaen toisen voittonsa liigacupissa ja kiiveten jälleen alkulohkon kärkipaikalle.

- Olen tietenkin tyytyväinen niin lopputulokseen kuin peliinkin. Tuntui siltä, että me hallittiin ja kontrolloitiin peliä melkein koko 90 minuuttia. Olen erittäin tyytyväinen joukkueeseen, jokainen pelaaja hoiti oman ruutunsa ja me pelasimme kuten etukäteen ajattelimmekin, päävalmentaja Jari Åhman iloitsi voitokkaan KuPS-ottelun päätyttyä.

- Joukkueemme onnistui hyvin ja tämä oli tosi kypsä esitys meiltä. Liigacupiin me emme ole asettaneet mitään tiettyä tulostavoitetta. Meillä on tietty tapa pelata ja sitä me toteutimme tänään. Vastustajaan emme olleet juurikaan perehtyneet, me keskitymme omaan juttuumme kesää ajatellen. Liigacup on hyvä lisä ja tämä palvelee tosi hyvin meitä, valmentaja totesi.

Åhman mainitsi erityisesti Joona Vetelin ja Saku Kvistin nimet.

- Itsevarmuus kasvaa nuorilla pelaajilla. On onni, että saatiin Veteli takaisin Kemiin, valmentaja iloitsi.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia