AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 31.1.2016

Boris Tatar on jo hurmannut lahtelaiskannattajat

Boris Tatar on jo hurmannut lahtelaiskannattajat

Montenegrolainen Boris Tatar allekirjoitti syksyllä 1+1 vuotisen sopimuksen FC Lahden kanssa. 22-vuotias puolustuspään monitoimimies pelasi viime kaudella raaseporilaisen Ekenäs SC:n paidassa.

Tatar on hurmannut lahtelaiskannattajat ja valmennusjohdon talven ensimmäisissä peleissä. Vauhti liigajoukkueita Ilvestä, HIFKiä tai FC Interiä vastaan ei ole päätä huimannut. Hyppäys kakkosdivisioonan peleistä on kuitenkin iso, kun vastaan asettuu rutinoituneita liigajoukkueita.

- Suurin ero on pelinopeudessa. Taktisesti täysin eri tasolla, paljon enemmän velvollisuuksia niin hyökkäys kuin puolustussuuntaankin. Pitää olla paljon tietoisempi, miten joukkueesi pelaa. Milloin pitää liikkua ylemmäksi, milloin prässätä tai puolustaa, Tatar antaa esimerkkejä sarjojen välisistä eroista, Tatar toteaa FC Lahden verkkosivuilla.

Perjantaina Kuhnurit nappasivat 2-1 kotivoiton Interistä ja Tatar urakoi lahtelaisten oikeana laitapuolustajana täydet minuutit.

- Pelissä oli erittäin korkea intensiteetti. Verrattuna viime viikon HIFK-peliin tämä oli kovempi peli. Tämä oli erittäin hyvä peli meille. Olen iloinen, että parannamme viikosta toiseen ja uskon meidän pitävän tämän tahdin tulevaisuudessakin, Tatar iloitsee.

Lisää uutisia