AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.03 // 19.1.2016

PK-35 Vantaan Manev odottaa "kunnon derbymeininkiä"

PK-35 Vantaan Manev odottaa "kunnon derbymeininkiä"

Kosta Manev toivoo yleisön löytävän tiensä lehtereille. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakaudella 2016 nähdään pääkaupunkiseudun derbyja melkoinen tukku, kun PK-35 Vantaa nousi HJK:n ja HIFK:n seuraksi.

Viime kaudella PK-35 Vantaalta puuttui Ykkösessä paikallisvastustaja, mutta Veikkausliigassa niitä on siis kaksin kappalein. Puolustaja Kosta Manev odottaa paikalliskamppailuista hyviä pelejä.

– Niistä tulee varmasti hyviä pelejä, joissa on paljon katsojia. Niitä pelejä odotetaan innolla. HJK:ta ja IFK:ta vastaan on ihan kunnon derbymeininki.

– Kaikkia vastaan pitää olla kuitenkin latautunut, kun olemme nyt nousseet liigaan. Uskon sen tuovan kaikille lisämotivaatio näyttää, että pärjäämme myös liigassa, Manev totesi vantaalaisseuran verkkosivuilla.

Manev uskoo, että paikallistaistot houkuttelevat Myyrmäen jalkapallostadionin lehtereille paljon kotimaisen jalkapallon ystäviä.

– Toivottavasti katsomot ovat molemmilla puolilla täynnä. Uskon, että muissakin peleissä riittää yleisöä, mutta derbypeleissä on varmaan 3000-4000 katsojaa. Silloin on kiva pelata, Manev ennakoi.

Lisää uutisia