AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.51 // 23.12.2015

Ricardo ja Janne Saksela jatkavat RoPSissa

Ricardo ja Janne Saksela jatkavat RoPSissa

Janne Saksela nähdään RoPSin paidassa myös kaudella 2016. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura on solminut jatkosopimukset maalivahtinsa Ricardon ja laitapelaajansa Janne Sakselan kanssa.

Brasilialaismolari Ricardon sopimus on kaksivuotinen, Sakselan puolestaan vuoden mittainen.

RoPSin urheilujohtaja Jari Ilola iloitsee molemmista kontrahdeista, sillä kyseessä ovat joukkueelle tärkeät pelaajat.

- Janne ja Ricardo ovat molemmat nuoria ja erittäin potentiaalisia pelaajia, jollaisia haluamme joukkueessamme olevan, Ilola kertoo seuran sivuilla 22-vuotiaista pelaajista.

Janne Sakselan jatko saa Ilolan myhäilemään tyytyväisyyttään.

- Janne on sellainen nuori pelaaja, joka voi jossain vaiheessa uraansa siirtyä myös ulkomaille pelaamaan ja on hienoa, että sen tason nuoret pelaajat haluavat pelata RoPSissa. Se kertoo pelaajien kiinnostuksesta RoPS:aa kohtaan.

Ricardon kanssa RoPS on viime kauden päättymisestä saakka neuvotellut jatkosta ja lopulta juuri ennen joulua yhteinen sävel löytyi.

- Ricardo tuli viime kauden alkupuolella haastavaan paikkaan joukkueen ykkösmaalivahdin loukkaannuttua. Hän hoiti tonttinsa erinomaisesti ja hänen tulonsa myötä RoPSin nousuputki alkoi, joka johti lopulta hopeisiin mitaleihin. Ricardo on tunnollinen harjoittelija, jolla löytyy motivaatiota kehittyä vielä maalivahtina pitkälle, Ilola analysoi.

Sakselalle sopimus RoPS:n kanssa oli helppo päätös.

- Tunnen joukkueen hyvin ja viihdyn kaupungissa, päätös oli siis helppo. On hienoa, että niin moni viime kauden joukkueesta jatkaa joukkueessa. Kokonaisuus on RoPS:ssa hyvä, on mukava olla osa sitä. Kun vielä seura hoitaa asiat todella hyvin ja sovitusti, ei jatkopäätös ollut vaikea, Saksela tuumaa tyytyväisenä.

Lisää uutisia