AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 18.12.2015

RoPS ja ​Nganbe Nganbe sopivat jatkosta

RoPS ja ​Nganbe Nganbe sopivat jatkosta

Jean-Fridolin Nganbe Nganbe VPS-paidassa kaudella 2014.

Rovaniemen Palloseura on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen kamerunilaisen keskikenttäpelaajan Jean Fridolin Nganbe Nganben kanssa.

Viime kaudella pahasta loukkaantumisesta kärsinyt 27-vuotias kamerunilainen pääsi kentälle vasta aivan kauden viimeisissä otteluissa, joten tulevalta kaudelta mies odottaa luonnollisesti paljon.

- Olen onnellinen, että olen toipunut pelikuntoon. Viime kauden ongelmien vuoksi tuleva kausi on minulle todella tärkeä, aion tehdä parhaani ja antaa joka päivä kaikkeni joukkueen eteen. On hienoa, että seura uskoo minuun edelleen ja halusi tehdä sopimuksen kanssani, Nganbe Nganbe toteaa tyytyväisenä.

RoPS:n urheilujohtaja Jari Ilolan mukaan Nganbe Nganbe jätti itsestään niin hyvän kuvan viime kevään liigacupin peleissä ennen pahaa loukkaantumistaan, että seura haluaa jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan.

- Olemme nähneet hänen potentiaalinsa pelaajana ja toivomme, että tulevalla kaudella hän pystyy terveenä auttamaan meitä niin Veikkausliigassa kuin Euro-otteluissakin. Nganbe Nganbe on muutenkin seurassa erittäin pidetty ja arvostettu pelaaja, RoPS:n urheilujohtaja kertoo.

Lisää uutisia