AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.40 // 8.10.2015

Kadio jatkaa Jarossa

Kadio jatkaa Jarossa

Didier Boris Kadio on pelannut Jarossa hyvän kauden. (Kuva: Juha Tamminen)

Yksi FF Jaron kauden onnistujista, Didier Boris Kadio, on jatkanut sopimustaan Jaron kanssa.

Vuonna 1990 syntynyt Kadio on kauden aikana pelannut 28 Veikkausliigaottelua ja on tällä hetkellä joukkueen paras maalintekijä viidellä maalillaan. Kadion uusi sopimus ulottuu kauden 2016 loppuun saakka, mutta sisältää pykälän, joka mahdollistaa hänen siirron ulkomaille tammikuussa.

- Olemme iloisia, että Kadio teki uuden sopimuksen jo tässä vaiheessa. Se osoittaa suurta sydäntä ja uskoa siihen, että pelaamme liigassa ensi kaudellakin. Myös pelaajan agentti Ken Van Deyck oli sitä mieltä, että tämä oli pelaajalle oikea ratkaisu, joten yhteisymmärrykseen oli helppo päästä, sanoo Jaron toimitusjohtaja Niklas Storbacka seuran sivuilla.,

Myös Kenraali itse on tyytyväinen sopimukseensa.

- Olen onnellinen, että mahdollisuus jatkosopimukseen tuli. Luotan suoraan täysin ja uskon vahvasti, että onnistumme säilymään liigassa, 25-vuotias Kadio sanoo.

Kaudella 2014 Kadio pelasi FC Zhetysunissa Kazakstanin pääsarjassa. Kotimaassaan Norsunluurannikolla hän on edustanut maan menestyksekkäintä seuraa ASEC Mimosaa. Norsunluurannikolta Kadio siirtyi FC Shirak Gyumriin Armeaniaan, jossa hän pääsi juhlimaan liigamestaruutta ja pelaamaan myös Mestareiden liigan karsintoja.

Lisää uutisia