AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 22.8.2015

​Korkeakunnakselta kehut IFK:lle: "Parempi tasapaino"

​Korkeakunnakselta kehut IFK:lle: "Parempi tasapaino"

Toke antaa kehuja Grönvittin pelaamiselle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti matkaa sunnuntaina sarjataulukon kannalta tärkeässä ottelussa IFK Mariehamnin vieraaksi.

Kauden kahdessa aiemmassa kohtaamisessa IFK on voittanut kerran ja kerran on pelattu tasan. FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas kehuukin vastustajan pelaamista ja uskoo, että HJK:n kaataminen Respect Suomen Cupin välierässä vain lisää vastustajan vaarallisuutta.

- IFK:lla on pysynyt paremmin tasapaino hyökkäyksen ja puolustuksen suhteen kuin viime kaudella, "Toke" arvioi FC Lahden verkosivuilla.

- Alla on hurmoksellinen edellinen kotipeli, jossa IFK murskasi HJK:n ja sen jälkeen vaikea sarjapeli Kuopiossa. Siellä on suhteellisen pieni kenttä ja he osaavat hyödyntää kotikenttäänsä.

IFK Mariehamn - FC Lahti ja muutkin Veikkausliigaottelut löytyvät uudistuneesta Vakioveikkauksesta. Uudistuksen yhteydessä Vakion palautusprosentti nousee ja voittopotit kasvavat. Kesän kotimaisilla kohteilla potti nousee nykyisestä 100 000 euron tasosta noin 200 000 euroon. Vakion sivuille pääset tästä linkistä.


IFK Mariehamn - FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 23.8. klo 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia