AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.28 // 13.7.2015

Pekka Lyyski: ”Kiitos joukkueelle tsempistä”

Pekka Lyyski: ”Kiitos joukkueelle tsempistä”

Josef Ibrahim oli IFK:n sankari maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter teki pelin kolmannella minuutilla maalin IFK Mariehamnia vastaan, mutta vieraat kirivät 1-1-tasatuloksen 87. minuutilla.

Juuso Hämäläinen vei turkulaisen kotijoukkueen johtoon. Juuri vaihdosta kentälle juossut Josef Ibrahim iski tasoituksen kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

- Päästimme Interin vähän liian helposti johtoon. Silloin on vaikea pelata vastahyökkäysjoukkuetta vastaan, niin nopeita pelaajia heillä on. Ottelusta ei tullut toivotun näköistä, mutta kiitos joukkueelle hienosta tsempistä loppuun asti, IFK-luotsi Pekka Lyyski totesi IS TV:n haastattelussa.

- Emme päässeet puolelta toiselle, vaan jäimme kiinni yhdelle ja samalle puolelle. Yritimme korjata sitä toiselle puoliajalle. Se parantui, muttei tarpeeksi. IFK:n pallollinen pelaaminen ei ollut tarpeeksi hyvää tänään.

Saarelaiset kohtaavat seuraavaksi Jaron kotikentällään sunnuntaina 19.7.

- Saamme liian vähän maalipaikkoja, se on työn takana. Vastustajat ovat niin kovia, ettei sitä voi vain itse sanella mitä kentällä tapahtuu, Lyyski kommentoi omiensa pelin parannuskohdista.

Lisää uutisia