vko.25 // 25.6.2015

Jaro nollasi HJK-tappion - tavoitteena voitto KTP:sta

Alexei Eremenko johdattaa joukkonsa KTP-otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

Jaro ja KTP kohtasivat toisensa vain kuukausi sitten, tuolloinkin pietarsaarelaisten kotikentällä, ja tuosta ottelusta kotkalaiset onnistuivat nappaamaan täyden pistepotin. Tänään vuorossa on uusi kohtaaminen ja avauspotku suoritetaan klo 18.30.

Ottelu päättyi 0-2 Tamas Gruborovicsin ja Ilari Äijälän jo ensimmäisellä puoliajalla syntyneillä maaleilla. Tuon ottelun jälkeen KTP ei kuitenkaan onnistunut tekemään seuraavissa neljässä ottelussaan maalin maalia, kunnes maanantaina he palasivat voittojen kantaan 3-1 kotivoitolla KuPS:sta.

Jarolla on ollut vain kolme peliä edellisen kohtaamisen jälkeen, mistä HIFK:ta ja Ilvestä vastaan tuloksena oli neljä pistettä ja nolla omiin päästettyä maalia. Maanantailta Helsingistä Jarolla on kuitenkin mukanaan katkera 0-4 tappio HJK:sta. Tuo ottelu ratkesi valitettavasti Johan Brunellin ulosajoon 57. minuutilla, minkä jälkeen helsinkiläiset onnistuivat puhkaisemaan Jaron muurin peräti neljästi. '

- Tuo ottelu on vain nollattava nopeasti ja keskittyminen torstain peliin on jo alkanut, Jaron valmentaja Alexei Eremenko analysoi seuran verkkosivujen mukaan.

- Kentällä nähdään nälkäinen Jaro, sillä haluamme näyttää KTP:lle kaapin paikan, hän jatkaa.

Taulukosta joukkueet löytyvät ennen torstain kierrosta sijoilta 9 ja 10. KTP:lla on vain pisteen etumatka Jaroon nähden (13 vastaavasti 12 pistettä). Tämäkin ottelu on siis erittäin tärkeä keskikastin mukana pysymiseen.

Eremenko joutuu Brunellin pelikiellon vuoksi muokkaamaan puolustuslinjansa uusiksi, muttei ole sen takia kovin huolissaan. Myös Mathias Kullström ja David Carlsson puuttuvat varmuudella kokoonpanosta. Ilonaiheena on kuitenkin Jonas Emetin toipuminen pelikuntoon ja hänelle saattaakin tulla peliminuutteja jo torstaina.

FF Jaro-Ilves Pietarsaaren Keskuskentällä torstaina 25.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.