AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 24.6.2015

RoPS-pelaaja tekee paluuta loukkaantumisen jälkeen

RoPS-pelaaja tekee paluuta loukkaantumisen jälkeen

Jean Fridolin Nganbe Nganbe pelasi viime kaudella VPS:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuran Jean Fridolin Nganbe Nganben eturistiside meni poikki Liigacupin välieräottelussa maaliskuun puolivälissä. Pelaaja palasi reilu viikko sitten harjoittelemaan joukkueen mukana.

Poikki mennyt eturistiside leikattiin pari päivää loukkaantumisen jälkeen. Pelaamaan mies pääsee aikaisintaan kauden viimeisiin peleihin.

– Leikkauksen jälkeen vietin kaiken aikani Rovaniemellä specialistin kanssa, jonka kanssa tehtiin kuntoutusharjoituksia. Specialisti oli aina mukanani kun tein harjoituksia, Nganbe Nganbe kertoo Ylen haastattelussa.

Pelaaja ei vielä harjoittele joukkueen kanssa, mutta on joukkueen mukana kentällä.

– Olen harjoitellut reilun viikon verran joukkueen kanssa kentällä, mutta teen kentällä omia harjoituksia. On tärkeää olla yhdessä joukkueen kanssa. Olen niin onnellinen että saan olla mukana harjoituksissa. Haluaisin olla pelaamassa, mutta en voi. Jalka pitää olla kunnossa ennenkuin palaan pelaamaan.

– Tavoitteeni on päästä pelaamaan kauden kolmeen viimeiseen peliin, Nganbe Nganbe sanoo päättäväisesti.

26-vuotias Nganbe Nganbe solmi RoPS:n kanssa vuoden mittaisen pelaajasopimuksen tammikuussa. Aikaisemmin hän on edustanut muun muassa FC Lahtea ja Vaasan Palloseuraa.

Lisää uutisia