AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 21.3.2024

Juuso Hämäläinen kipparoi Interiä kaudella 2024 - pelaajat äänestivät kapteenin

Juuso Hämäläinen kipparoi Interiä kaudella 2024 - pelaajat äänestivät kapteenin

Juuso Hämäläisellä on takana pitkä rupeama Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin joukkue on äänestänyt kapteeniston kaudelle 2024. Juuso Hämäläinen on Interin edustusjoukkueen uusi kapteeni. Hämäläisen lisäksi kapteenistossa ovat Albin Granlund, Kevin Jansen sekä Mikael Almén.

Joukkueen kapteeniksi äänestämän Juuso Hämäläisen tuleva kausi on jo yhdeksäs Interin paidassa, joista edelliset viisi kautta hän on toiminut Interin kapteenistossa. Hämäläinen on yksi Veikkausliigan kokeneimpia aktiivipelaajia liki 250 ottelun kokemuksella Veikkausliigakentiltä. Tuore kapteeni kertoi siitä minkälainen nelikko heillä on kasassa.

– Meillä on kasassa hyvä kapteenisto. On vähän nuoruutta, erilaisia taustoja ja kokemusta. Ei ole sen enempää mitään eri rooleja, jokainen meistä on oma itsensä. Kaikki ovat rehellisiä ja aitoja, ja puhalletaan samaan yhteen hiileen, Hämäläinen tiivistää.

Inter-kapteenistoon pitkään kuulunut Hämäläinen on otettu kunniasta joukkueen 1. kapteenina.

– Totta kai on itselle suuri kunnia saada kapteeninnauha käteen. Inter-historiassa mulla on ollut monta hienoa seuralegendaa omana kapteenina, niin tietenkin tämä on kunnia-asia ja yritetään tehdä hyvä kausi jenginä, "Jupi" kertoo.

Täksi kaudeksi Interin paitaan siirtynyt Albin Granlund tuo mukanaan kokemusta maajoukkueesta, kotimaan kentiltä, kuin myös Ruotsin sekä Puolan sarjoista.

Interiin tälle kaudelle siirtyneellä Kevin Jansenilla on Granlundin tavoin paljolti kokemusta erilaisista sarjoista Hollannin, Iranin sekä Kyproksen kentiltä. Jansenin tuleva kausi on kolmas Veikkausliigassa, hänen vietettyään edelliset kaksi kautta FC Hongan organisaatiossa.

Nuorempaa ikäpolvea kapteenistossa edustaa kaudelle 2023 Interiin siirtynyt Mikael Almén. 24-vuotias puolustaja operoi viime kaudella yhtä ottelua lukuun ottamatta Interin Veikkausliiga -otteluissa täydet minuutit. Vaikka Almén on kapteenistosta nuorin, hätyyttelee hänkin jo melkein sadan ottelun rajapyykkiä Veikkausliigakentiltä.

Lisää uutisia