AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.45 // 7.11.2023

​Jiri Nissinen jatkaa IFK Mariehamnissa – "Odotan innolla uutta alkua"

​Jiri Nissinen jatkaa IFK Mariehamnissa – "Odotan innolla uutta alkua"

Jiri Nissisellä on edessä jo neljäs kausi Grönvittissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Laitapuolustaja Jiri Nissinen on solminut IFK Mariehamnin kanssa kauden 2024 kattavan jatkosopimuksen.

26-vuotias Nissinen saapui IFK Mariehamniin ensi kertaa kauden 2021 alla, silloin lainalla KuPS:sta. Sen jälkeen tilille kertyi 24 Veikkausliigaottelua kaudella 2022 ja 19 ottelua päättyneellä kaudella. Kaikkineen Nissinen on pelannut Grönvittissä jo 54 Veikkausliigaottelua.

- Olen erittäin iloinen uudesta sopimuksesta IFK:n kanssa. Edessä on neljäs kauteni Grönvittissä ja tässä on ollut myötä- ja vastamäkiä, mutta yleisesti ottaen olen viihtynyt seurassa, Nissinen toteaa.

- Ensi vuonna edessä on uusi alku uuden valmentajan ja uusien pelaajien myötä ja odotan sitä todella innolla. Teen parhaani, jotta meille tulee menestyksekäs kausi.

Nissisen sopimus takaa IFK:n takalinjoille kokemusta ja myös jatkuvuutta.

- Jiri on ollut osa joukkuetta kolme vuotta ja vakiinnuttanut paikkansa IFK Mariehamnissa, olemme tyytyväisiä, että saamme hänet pidettyä täällä nyt neljännen kauden.

- Hänellä on kokemusta lähes sadan liigaottelun verran, reilu puolet niistä täällä ja loput KuPS:ssa, joten hän on paikkansa lunastanut ja rutinoitunut liigapuolustaja. Jiri on sopimuksen myötä nyt osa liigajoukkueen rakentamista ensi kaudelle, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson kuvaa.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia