AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 30.8.2023

Wiss sädehti sateisessa Lahdessa - "Tosi hyvä esitys"

Wiss sädehti sateisessa Lahdessa - "Tosi hyvä esitys"

FC Inter haki pisteet Lahdelta. (Kuva: Lauri Ilola)

FC Interin päävalmentaja Jarkko Wiss oli tyytyväinen mies keskiviikkoisen FC Lahti-voiton jälkeen. Inter jatkoi vahvaa virettään 2-1-vierasvoitolla.

Voitolla Inter nousi kuudenneksi ja kiinni paikasta Mestaruussarjaan. Ennen kauden viimeisiä pelejä Wiss asetti joukkueelleen projektiksi päättää kausi kolmeen voittoon ja nyt takana on kaksi.

- Mahtavat fiilikset. Ja se miten pelaajat ovat lähteneet mukaan tähän miniprojektiin. Meillä on ollut vaikeita hetkiä kaudella, mutta nyt on tosi hyvä fiilis päällä ja hyvä draivi. Pelaajat antavat palautetta toisilleen ja kopissa näyttää tosi hyvältä. Ei kannata tuudittautua kuitenkaan liikaa ja sunnuntaina on taas tosikoitos edessä. Tosi hyvä esitys pojilta, Wiss tunnelmoi FC Interin ottelun jälkeisessä videohaastattelussa.

Inter iski molemmat maalinsa kulmapotkutilanteista. Ensimmäisessä Mikael Almen pääsi rangaistusalueen rajoilta ampumaan irtopallon sisään ja toisessa Noah Nurmi latasi todellisen kanuunan reilusta paristakymmenestä metristä.

- Hyvät puhtaat osumat molemmissa. Ennen peliä korostin, että tämä ratkeaa kahteen asiaan: henkilökohtaisiin virheisiin ja erikoistilanteisiin. Pojat imivät sen tiedon ja olimme todella vahvoja oman pään erikoistilanteissa, Wiss kiitteli.

Kokonaisuudessaan Wissin mukaan joukkueessa on tällä hetkellä kaikki hyvin.

- Tosi hyvä esitys. Se sitoutuminen, nöyryys eikä kuvitella jotain mitä me emme ole, niin me pelasimme tänään olosuhteiden vaatimalla tavalla.

Lisää uutisia