AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2023

Takavuosien tuttu kasvo Seinäjoella - Justin Moose lauantaina ensi kertaa OmaSp Stadionilla

Takavuosien tuttu kasvo Seinäjoella - Justin Moose lauantaina ensi kertaa OmaSp Stadionilla

Justin Moose SJK:n väreissä yhdeksän vuotta sitten. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n entinen keskikenttäpelaaja Justin Moose tulee perheineen vieraaksi lauantain SJK – IFK Mariehamn otteluun.

SJK:ssa kausilla 2012-2014 yhteensä 89 ottelussa kaikki kilpailut mukaan laskien, ja näistä Veikkausliigassa 32. Yhdysvaltalainen Moose iski SJK:n keskikentällä pelatessaan yhteensä yhdeksän maalia, ja nousi yhdeksi kannattajien suosikkipelaajista. Hän oli myös nostamassa SJK:a Ykkösestä Veikkausliigaan, ja voittamassa seuran ensimmäistä SM-hopeaa kauden 2014 päätteeksi. Myös Liigacupin voitto kaudelta 2014 löytyy tililtä.

Moosen perheen nyt jo 10-vuotias August poika myös syntyi Seinäjoella ja tätä nykyä perhe asuu Lontoossa. SJK-väellä onkin lauantaina mahdollisuus käydä moikkaamassa Justinia ja kyselemässä kuulumisia.

OmaSp Stadionilla Moose pääsee vierailemaan nyt vasta ensimmäistä kertaa, sillä stadion rakennettiin vasta kaudeksi 2016, kun Moose oli jo lopettanut pelaajauransa. Ennen SJK-uraa Justin Moose oli pelannut Yhdysvaltojen pääsarja MLS:ssa ja maan kakkossarjoissa.

SJK - IFK Mariehamn OmaSp Stadionilla lauantaina 26.8. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia