AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 8.8.2023

Mehmet Hetemaj ennakoi tapahtumarikasta derbyä – ”Pelissä on tapahtunut aina”

Mehmet Hetemaj ennakoi tapahtumarikasta derbyä – ”Pelissä on tapahtunut aina”

VPS ja SJK iskevät yhteen keskiviikkona. (Kuva: Mika Alavesa)

Keskiviikkona Veikkausliigassa pelataan yksi ottelu, joka on sitä mielenkiintoisempi, kun VPS ja SJK iskevät yhteen Pohjanmaan hengessä. Ruudun asiantuntija Mehmet Hetemaj odottaa ottelua suurella mielenkiinnolla.

Lähtökohdat otteluun ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä VPS seilaa kuuden voiton voittoputkessa, kun taas SJK on tiukasti mukana mestaruustaistelussa. Hetemaj on itse pelannut derbyjä SJK:n paidassa ja odottaa jälleen sähköistä kohtaamista.

- On varmasti derbyjä, missä viha on suurempaa kuin mitä se on näillä kahdella seuralla, mutta sanoisin, että derbynä tykkään tästä erityisen sen takia, että kentällä nämä ovat aina olleet laadukkaita tapahtumia. Siellä on nähty hienoja suorituksia ja hienoja maaleja. Ja pelissä on tapahtunut aina.

- Joskus olen sitä mieltä, että yleensä derbyt ja isot pelit on taktisesti tiukkoja vääntöjä. Ne on 0-0 ja pyritään välttämään virheitä. Näissä Vepsun ja SJK:n kohtaamisissa ei ole näkynyt tätä samaa. Siksi se on mielestäni viihdyttävin derby, mitä ainakin Suomessa on. Totta kai Stadin derby on tunnelmaltaan ihan eri tasoa, mutta tämä on pelillisesti ollut aina todella laadukasta, Hetemaj suitsuttaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Uusimman Suplan Veikkausliiga-podcastin pariin pääset täältä.

Velja Engströmin selostaman ottelun studio-osuus alkaa klo 18.15. Asiantuntijoina toimivat Mehmet Hetemaj ja Pekka Lagerblom. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia