AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2023

​Suosikkiselostaja vaatii: "Jasse Tuomiselle on saatava ruokaa!"

​Suosikkiselostaja vaatii: "Jasse Tuomiselle on saatava ruokaa!"

Jasse Tuominen tarvitsee tarjoilua. (Kuva: KuPS)

Ruutu+:n Veikkausliigastudio matkaa perjantaina 14.4. Kotkaan. KTP:n ja KuPS:n välinen ottelu alkaa klo 18.00, mutta studio ennakoi peliä jo klo 17.15 alkaen.

Ottelun selostaa Kim Kallström, studioisäntänä toimii Tero Karhu ja asiantuntijoina ovat Helmari-legenda Tuija Hyyrynen sekä A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva.

Ottelun selostava Kim Kallström penää kuopiolaisilta ennen kaikkea onnistumisia maalinteossa.

- Maalien puute on ollut KuPS:n perisynti jo talvella. Ja vaikka KTP on ehkä ennakolta heikompi, niin KuPS:n pitää vihdoinkin onnistua maalinteossa kunnolla. Jasse Tuomisen pitää ennen kaikkea saada ruokaa laatikon sisään, Kallström maalailee.

Isäntäjoukkue saa selostajan mukaan selvän edun Arto Tolsa areenan yleisöstä.

- Tolsa on nimenomaan se paikka, jossa Kotkan pitää pinnat pitää. Ahtaajafutikseen luotetaan edelleen, mutta nyt KTP on taktisesti paljon kypsempi kuin edellisellä Veikkausliigavisiitillä. Kyllähän tästä mielenkiintoinen matsi tulee, kun kummallakin on tappiot alla avauskierrokselta, selostaja Kim Kallström lupaa.

Katso KTP-KuPS Ruutu+:ssa perjantaina 14.4. klo 17.15 alkaen. Myös kierroksen muut Veikkausliigaottelut Ruutu+:n kautta suorina lähetyksinä.

Kaikki Veikkausliigan ottelut suorana Ruudussa

Lisää uutisia