AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 10.4.2023

Kai Meriluoto tiedostaa kovan kilpailun HJK:ssa – ”Laadukkaita hyökkääjiä paljon”

Kai Meriluoto tiedostaa kovan kilpailun HJK:ssa – ”Laadukkaita hyökkääjiä paljon”

Kai Meriluoto nauttii kovasta kilpailusta.

HJK aloitti kautensa vakuuttavasti nappaamalla 2-0-voiton FC Hongasta. Kai Meriluoto on valmis taistelemaan peliajasta HJK:n kovassa ryhmässä.

Veikkausliigan pelaajat ja valmentajat nostivat ennen kauden alkua Meriluodon ykkössuosikiksi voittamaan maalikuninkuuden, mutta Meriluoto ei odota mitään ilmaiseksi. Hän tiedostaa, että jokainen peliminuutti on ansaittava.

- Tietenkin täällä on hyvä kilpailu peliajasta, että on laadukkaita hyökkääjiä paljonkin. Aika usein HJK:ssa kierrätetään pelaajia, varsinkin sitten kun alkaa eurokarsintapelit, niin tulee paljon pelejä tiiviiseen tahtiin. Yleensä silloin kierrätetään paljon hyökkääjiä. Saa nähdä, Meriluoto arvioi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

HJK:lla on koossa laaja rinki, joka antaa päävalmentajalle mahdollisuuden kierrättää pelaajia. Meriluotoa ei kova kilpailu peliajasta haittaa.

- Kukaan ei tietenkään halua istua penkillä ja kaikki haluaa pelata. Se on ihan luonnollista, kun tällä tasolla pelataan. Mutta 11 aloittaa ja se tarkoitta, että kaikki ei pääse aina pelaamaan ja tiedän sen itsekin, että tekee aina kaikkensa treeneistä lähtien, että pääsee seuraavassa pelissä avaukseen. Antaa kaikkensa. Se on hyvä joukkueen sisäinen kilpailu peliajasta. Minä ainakin tykkään siitä, se työntää itseäni ihan rajoille, että antaa kaikkensa treeneissä. Mielestäni on tosi hyvä, että on hyvää kilpailua peliajasta.

Meriluodon haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia