AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2023

Mestaruuspaineet eivät haittaa Kai Meriluotoa – ”Tykkään että on painetta”

Mestaruuspaineet eivät haittaa Kai Meriluotoa – ”Tykkään että on painetta”

Kai Meriluoto on valmis taistelemaan maalikuninkuudesta.

HJK lähtee jälleen kaikissa ennakkoarvioissa ykkössuosikkina kauteen. HJK:n hyökkääjä Kai Meriluoto on myös yksi suurimmista suosikeista tämän kauden maalikuninkaaksi.

HJK:lta odotetaan aina mestaruutta eikä tämä kausi tee poikkeusta. Meriluotoa paineet eivät haittaa – päinvastoin.

- Tietenkin luo aina paineita pelata HJK:lle. Kaikki odottavat, että se mestaruus tulee ja menestyy kentällä. Mutta minä tykkään siitä, että on sitä painetta. Se työntää ainakin minua henkilökohtaisesti eteenpäin ja laittaa minut tekemään aina parasta. Odotan innolla, että me näytämme kaikille, että pystymme siihen, Meriluoto toteaa Suplan tuoreimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

Meriluoto sai paljon ääniä, kun kapteenit ja päävalmentajat arvioivat tämän kauden maalikuningasta.

- Tosi hyvältä se tuntuu, että ihmiset miettii noin, että olen potentiaalisesti maalikuningas tällä kaudella. Tietenkin, kun pelaa HJK:ssa niin odotetaan, että HJK:ssa tulee paljon maaleja. Yleensä se HJK:n hyökkääjä oli potentiaalisesti se maalikuningas, mutta tosi hyvältä tuntuu. En tiennyt, että muina on siellä äänestetty. Kiva kuulla, että ihmiset luottaa siihen, että minä teen maaleja tällä kaudella, viime kaudella kymmenen maalia Ilveksen paidassa iskenyt Meriluoto iloitsee.

Meriluodon haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Lisää uutisia