AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.09 // 28.2.2023

KTP lainaa pelaajia Ykköseen - Mahlamäki Camachon sopimus purettu

KTP lainaa pelaajia Ykköseen - Mahlamäki Camachon sopimus purettu

Santeri Stenius hakee peliaikaa Ykkösestä. (Kuva: Juha Tamminen)

KTP kertoo verkkosivuillaan, että seuran edustusjoukkueessa käy pientä pelaajaliikennettä.

Santeri Stenius ja Adeleke Oluwatobi Babatunde (Tobi) siirtyvät loppukauden mittaisella lainasopimuksella Mikkelin Palloilijoiden riveihin. Aiemmin KTP:stä MP:n alkavan kauden joukkueeseen lainasopimuksella oli jo siirtynyt Niklas Leinonen.

Tobin kohdalla päätöksen takana on se, että hänen uskotaan kasvavan riittävästi korkoa ja saavan kiinni suomalaisesta tavasta pelata jalkapalloa päädessään pelaamaan täyden kauden Ykkösessä.

– Pohdimme Steniuksen kanssa, että lainasopimus Ykkösessä voisi olla tässä vaiheessa uraa paras ratkaisu. Nyt tarkoituksena on käydä naputtamassa 10–15 maalia Ykkösessä, jotta hän olisi sitten ensi kaudella valmiimpi taistelemaan peliajasta KTP:ssä. Hänen perässään oli muutamia muitakin seuroja, mutta Stenius itse koki MP:n parhaaksi vaihtoehdoksi, KTP:n urheilutoimenjohtaja Niko Ikävalko kertoo seuran verkkosivuilla.

KTP ja Samuel Mahlamäki Camacho ovat päättäneet yhteisymmärryksestä purkaa pelaajasopimuksensa. Mahlamäki edusti KTP:tä viime kaudella ja sitä ennen kaudella 2018. Sopimuksen purkamiseen ei liity dramatiikkaa, vaan se tehtiin hyvässä yhteisymmärryksessä.

– "Samppa" halusi peliaikaa mahdollisimman korkealta sarjatasolta. Häntä kohtaan esitettiin kiinnostusta Ykkösen tason seurasta. Meillä oli edelleen halu Samppa seurassa pitää, mutta ymmärsimme myös hänen näkökulmansa asiaan ja lopulta päädyimme sitten yhteisymmärryksessä tähän ratkaisuun. Nyt hän pääsee jatkamaan uraansa muualla ja keskittymään tulevaisuuteensa, Ikävalko sanoo.

Lisää uutisia