AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.48 // 1.12.2022

Te­ro Tai­pa­le pa­laa KuPS:n myyn­ti- ja mark­ki­noin­ti­pääl­li­kök­si

Te­ro Tai­pa­le pa­laa KuPS:n myyn­ti- ja mark­ki­noin­ti­pääl­li­kök­si

Tero Taipale on toiminut mm. KuPS:n kakkosvalmentajana. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran toimisto saa tutun vahvistuksen, kun Tero Taipale astuu takaisin myynti- ja markkinointipäällikön tehtäviin.

KuPSia urallaan myös sekä pelaajana että valmentajana edustanut Taipale on toiminut viimeiset kolme vuotta Kuopion Palloseuran talenttivalmentajana.

Taipale aloitti KuPS:n myynti- ja markkinointipäällikön toimessa vuonna 2011 ja siirtyi mestaruusvuoden 2019 jälkeen talenttivalmentajan tehtäviin. Nyt koittaa kuitenkin paluu urheilujohtamisen puolelta myynti- ja markkinointiosastolle.

- KuPS on iso osa työhistoriaani ja olenkin saanut etuoikeuden tehdä tässä seurassa jalkapalloa lähes kaikissa seuran toiminnoissa. Perinteisesti tähän pitäisi kertoa, että kaikki muu on koettu, paitsi olla maalivahtina. No siinäkin pestissä Veikkausliigassa kertyi KuPS:n paidassa yksi koitos, Taipale kertoo KuPS:n verkkosivuilla.

- Viimeiset vuodet työskentely KuPS:n nuorten maajoukkuepelaajien kanssa on ollut antoisaa aikaa, mutta paluu myyntihommiin tuntuu oikealta ratkaisulta juuri nyt, jatkaa Taipale.

Taipaleen jättämä aukko on saatu nopeasti täytettyä KuPS ry:n puolella, sillä Jani Uotinen astui talenttivalmentajaksi ry:lle. Uotisen tililtä löytyy Veikkausliiga-otteluita yhteensä 110, sekä erilaisia valmentajantehtäviä uralla löytyy vuodesta 2008 alkaen.

Lisää uutisia