AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.46 // 16.11.2022

Iiro Järvinen sopimukseen FC Interin kanssa

Iiro Järvinen sopimukseen FC Interin kanssa

Iiro Järvinen siirtyy Kuopiosta Turkuun. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on tehnyt kaudet 2023 ja 2024 kattavan pelaajasopimuksen Iiro Järvisen kanssa. Järvinen, 26, on monikäyttöinen pelaaja, jolle on tullut tutuksi pelaaminen sekä keskikentällä että laidalla.

Järvinen debytoi Veikkausliigassa JJK:n paidassa jo kaudella 2013, mutta varsinainen läpilyönti liigapelaajaksi tapahtui kausina 2017-2020 Tampereella Ilveksen joukkueessa. Viimeiset kaksi sesonkia hän oli nappaamassa kaulaansa liigahopeaa Kuopion Palloseuran paidassa.

Päättyneellä kaudella ottelumäärä jäi liigassa yhdeksään, jonka aikana hän ehti merkkauttaa tililleen kolme maalisyöttöä. Kaiken kaikkiaan Järvisellä on liigaotteluita kertynyt vyölle jo 119. Aikanaan Suomen nuorisomaajoukkueissakin pelannut Järvinen on juhlinut urallaan Suomen Cupin voittoa kolmesti.

Päävalmentaja Jarkko Wiss tuntee Järvisen todella hyvin entuudestaan.

– Iiro on itselleni vanha tuttu, hän tuli 1. divisioonasta Ilveksen liigajoukkueen mukaan. Hänestä on tullut vuosien saatossa monipuolinen ja luotettava Veikkausliiga-pelaaja, jota voidaan käyttää useissa rooleissa. Hän on hyvä pallollinen pelaaja, jolla on hyvät tekniset ominaisuudet ja terävät jalat, sekä pystyy sopeutumaan erilaisiin tehtäviin, Wiss arvioi Interin verkkosivuilla.

Lisää uutisia