AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.43 // 29.10.2022

​Jatkaako Tete Yengi VPS:ssa? – "Olemme todellinen vaihtoehto"

​Jatkaako Tete Yengi VPS:ssa? – "Olemme todellinen vaihtoehto"

VPS on ainakin vaihtoehto Tete Yengille myös ensi kaudeksi. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n kuluvan kauden yksi ehdottomista onnistujista on ollut kärkimies Tete Yengi, joka on pelannut kuluvan kauden Vaasassa lainasopimuksella.

Australialaishyökkääjän lainasopimus englantilaisesta Ipswich Townista päätyy 15. marraskuuta. Sen jälkeen Yengillä on edessä pieni loma ja sitten paluu Englantiin. Jatko on kuitenkin avoinna.

- Ipswichin urheilujohtaja oli täällä ja näki ottelumme kotona HIFK:ta vastaan. Kävimme hyviä keskusteluja, sekä isommassa kuvassa että Tetestä erikseen, VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg valottaa Vasabladetin haastattelussa.

- Ipqwich päättää tammikuussa jääkö Tete sinne vai onko edessä uusi laina. hänen sopimuksensa päättyy kesällä ja jos hän solmii uuden sopimuksen, olemme varmasti todellinen vaihtoehto, mikäli hänen pitää hakea peliaikaa muualta.

Yengi on ennen sunnuntain Eurolopputurnauksen toista finaaliottelua kirjannut tililleen seitsemän maalia ja kymmenen maalisyöttöä. Tehojen lisäksi hän on tuonut Vepsun pukukoppiin ja harjoituskentälle oman ammattimaisen asenteensa. Lindberg uskoo ja toivoo, että hyökkääjä pystyy ottamaan askelen seuraavalle tasolle.

- Se on kuitenkin iso askel ja hänen pitää kehittyä edelleen monella osa-alueella. Ja kilpailu siellä on kovaa, Lindberg viittaa tiukasti noususta Championshipiin taistelevaan Ipswichiin.

Eurolopputurnauksen finaalin 2. osa FC Haka - VPS sunnuntaina 30.10. kello 15.00 Tehtaan Kentällä.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Vasabladet
Lisää uutisia