AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.43 // 26.10.2022

Haka pelaa myös Lee Erwinin jatkosta - "Eurokentille pääsy olisi massiivinen asia päätökseni kannalta"

Haka pelaa myös Lee Erwinin jatkosta - "Eurokentille pääsy olisi massiivinen asia päätökseni kannalta"

Lee Erwin on löytänyt Hakassa uuden nosteen uralleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Peräti 17 Veikkausliigamaalia FC Hakalle latonut Lee Erwin on osoittautunut nappihankinnaksi ja maalitykin jatkokaan Hakassa ei ole poissuljettu.

Erwinillä oli alla muutama vaikeampi kausi hänen palattuaan Iranista kotimaansa Skotlannin kentille, ura oli näennäisesti laskusuunnassa ja jatko auki. Yhteydenotto Suomesta alkoi kuitenkin kiinnostaa.

- Tammikuussa en tiennyt mitä tehdä. Juttelin agenttini ja 'Temen' (Hakan päävalmentaja Teemu Tainio) kanssa. Olisin voinut vaihtaa seuraa Skotlannissa, mutta kieltäydyin. Halusin uuden alun ja haasteen, Erwin kertoo Aamulehdelle.

Uusi haaste toi myös pysyvän sijoituksen Erwinille ominaisimmalle ysipaikalle ja vastuuta riittämiin.

- Täällä olen pitkästä aikaa tiennyt alkuviikosta, että pelaan viikonloppuna ja tietäen tismalleen, missä roolissa pelaa, Erwin kiittelee Tainiota.

Haka kohtaa Eurolopputurnauksen finaalissa VPS:n ja ottelut saattavat olla ratkaisevia Erwinin ensi kauden osoitetta ajatellen.

- Paluu on mahdollinen. En ole tehnyt päätöstä. En ole enää nuori, joten päätös on iso. Eurokentille pääsy olisi massiivinen asia päätökseni kannalta. Se toisi Hakassa kauteen raikkautta ja uusia kokemuksia.

Ensin Hakan olisi kuitenkin kaadettava VPS, eikä skottikärki odota tehtävästä helppoa.

- VPS:lla on hyvä joukkue. Hetekevät paljon maaleja ja ovat fyysisiä. Meille kelpaisi vierasottelusta tasapelikin, Erwin muotoilee.

Eurolopputurnauksen finaalin 1. osa VPS - FC Haka keskiviikkona 26.10. kello 18.00 Lemonsoft Stadionilla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lähde: Aamulehti
Lisää uutisia