AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 23.10.2022

"Pakkomielle saada tämä seura Veikkausliigaan" - TPS-ikoni Kasper Hämäläinen ei luovuta

"Pakkomielle saada tämä seura Veikkausliigaan" - TPS-ikoni Kasper Hämäläinen ei luovuta

"Kappe" ei anna periksi takaiskusta huolimatta. (Kuva: Juha Tamminen)

TPS:n juhlavuoden unelma murskaantui Lahden Stadionilla sunnuntaisen Veikkausliigan karsintaottelun lisäajalla.

TPS nousi karsinnan avausosan tapaan tappioasemasta tasoihin, mutta viimeinen sana oli kuitenkin FC Lahdella, joka säilytti Veikkausliigapaikkansa.

– Tämä oli satavuotisjuhlavuosi, oli täydelliset olosuhteet ja kaikki on toiminut kentän ulkopuolella oikein hyvin. Mutta jotenkin emme päässeet tasollemme kun piti, ja tänäänkin homma jäi loppujen lopuksi vähän piippuun, surullinen Kasper Hämäläinen puntaroi vaisusti Turun Sanomille.

TPS:n taivas romahti pelikellon tikittäessä jo lisäaikaa, kun FC Lahden Teemu Penninkangas iski kulmapotkun jälkitilanteesta.

– Ei oltu oikein hereillä, ehkä siinä oli niin paljon tapahtumia. En tiedä. Jalkapallo on välillä aika ihmeellinen laji, Hämäläinen koetti kerrata tapahtunutta.

TPS:lla on edessä uusi yritys ensi kaudella ja ainakin yksi mies on mukana edelleen. 36-vuotiaan Kasper Hämäläisen sopimus jatkuu, eikä hän aio nostaa nappulakenkiä naulaan.

– Minulla on jonkin sortin pakkomielle saada tämä seura Veikkausliigaan. Pitää treenata vielä kovempaa ja antaa vielä enemmän.

Lähde: Turun Sanomat
Lisää uutisia