AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 18.10.2022

Malundama nostamassa Hakaa Ykkösen pohjalta europorteille – ”Europaikka olisi loistava huipennus”

Malundama nostamassa Hakaa Ykkösen pohjalta europorteille – ”Europaikka olisi loistava huipennus”

Henri Malundama on nähnyt Hakan nousun. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigassa neljänneksi sijoittunut FC Haka ansaitsi paikan suoraan Eurolopputurnauksen finaalissa. Henri Malundama odottaa jo malttamattomana 26.10. alkavia finaaleja.

Haka taisteli vielä loppuun saakka pronssimitalista, mutta neljäs sijakin oli joukkueelta upea saavutus.

- Olen tosi tyytyväinen jokaiseen jätkään kauden aikana. Kaikki olivat ihan parhaimmillaan ja kaikilta todella hieno kausi. Nyt meidän pitää vielä hoitaa lopullinen sinetti kaudelle, Malundama miettii Hakan sivuilla.

Malundama on Hakan pitkäaikaisin pelaaja, joka on nähnyt läheltä Hakan nousun Ykkösestä Veikkausliigan kärkitaisteluun.

- Europaikka olisi loistava huipennus tälle ajalle. Silloin kun tulin Hakaan, niin olimme melkein tippumassa Kakkoseen. Sen jälkeen on tapahtunut paljon hienoja asioita, ja sekä seura että pelaajat ovat menneet paljon eteenpäin näiden vuosien aikana, iloitsee Malundama.

Eurolopputurnaus pyörähtää käyntiin keskiviikkona ensimmäisillä otteluilla. Haka joutuu odottelemaan tulevaa vastustajaansa aina sunnuntaihin saakka, jolloin pelataan Eurolopputurnauksen välierä.

- Kyllä tässä jo pikkuhiljaa alkaa kutkuttaa ja finaaleja odottaa jo innolla. Harjoittelemme tässä kovaa tämän viikon ja olemme sitten valmiita ensi viikon otteluihin.

Lisää uutisia