AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2022

"Honkakin on pelannut hienon kauden" - Tainiolta tunnustusta sunnuntain vastustajalle

"Honkakin on pelannut hienon kauden" - Tainiolta tunnustusta sunnuntain vastustajalle

Honka ja Haka kohtaavat päätöskierroksella Tapiolassa. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Haka matkaa sunnuntaina FC Hongan vieraaksi ja joutuu seuraamaan sivusta espoolaisten pronssijuhlia, kävi ottelussa miten kävi.

Espoolaiset ovat sarjassa eniten maaleja tehnyt joukkue, mutta myös vähiten niitä päästänyt joukkue. Siinä mielessä onkin varsin erikoista, että joukkue jäi sarjassa kuitenkin vain kolmanneksi ja on tällä hetkellä mestaruuden voittanutta Helsingin Jalkapalloklubia kymmenen pistettä jäljessä. Haka puolestaan on varmuudella neljäs.

– Kyllähän Honkakin on pelannut hienon kauden. Ei voi kuin onnitella heitä pronssimitaleista, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio sanoo.

Tainio myöntää, että sunnuntaina olisi ollut hienoa päästä kamppailemaan mitalisijoista.

– Harmittaa, että sunnuntain peli ei ratkaise pronssimitaleita, sillä sitä me lähdettiin Mestaruussarjaan hakemaan. Oltiin neljä pistettä perässä ja oltaisiin tarvittu apuja muilta. Honka kuitenkin hienosti klaarasi homman itse ja voitti muun muassa HJK:n kotona, Tainio jakaa tunnustusta kilpakumppanille.

FC Honka - FC Haka sunnuntaina 16.10. kello 17.00 Tapiolan Urheilupuistossa. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia